Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

20 oktober 2017 13:00 - 22 oktober 2017 20:00

(Opslaan naar agenda)

Jan Massinkhal, Nijmegen

''Pasar Festival Djempol'’ in de Jan Massinkhal, Nijmegen!
Vernieuwend, Verrassend en Verbluffend !
Reis door de Oosterse wereld van Pasar Festival Djempol, waar alle leeftijden en culturen elkaar ontmoeten in een sfeervolle mix van Oost en West. Een waar festijn van muziek, dans en culinaire hoogstandjes, een geweldige ervaring die u niet mag missen! Geen dure vliegtickets of lange reizen, wij brengen Azië gewoon bij u om de hoek.

Slenter langs de gezellige Aziatische markt om te shoppen en vindt exclusieve producten zoals houtsnijwerk en batik stoffen uit Bali, olieverf schilderijen uit Thailand, zijden kleding uit China, lederwaren uit Afrika, massage olie uit Azië, talloze geuren wierook, sieraden, decoraties, CD’s, exotische vruchten, sambal, spekkoek, etc. Mystiek ontbreekt ook zeker niet en is te vinden bij onze paranormale helderzienden. Laat u lekker masseren, woon kook-demonstraties bij en geniet van top entertainment met internationale acts in het mooiste Oosterse 3D theater van Europa waar u ook heerlijk kunt dansen! Proef de overheerlijke Oosterse gerechten, lekkere tussendoortjes zoals snacks, sapjes en ijsjes, waarvan de geuren uw zintuigen tot het uiterste doen prikkelen. Voor de kinderen zijn er ook volop activiteiten!

Kortom: Een gezellig dagje uit voor de hele familie om kennis te maken met Azië op dit vernieuwde Oosterse festival. Waar cultuur, kunstnijverheid en entertainment elkaar ontmoeten in een bruisende tropische sprookjesachtige sfeer genaamd; Pasar Festival Djempol!

Djempol staat voor Vernieuwend, Verrassend en Verbluffend! Om dat waar te maken heeft Pasar Festival Djempol op 20-21-22 oktober 2017 in de Jan Massinkhal in Nijmegen, een grandioos podiumprogramma!

Vrijdag: ''PESTA MALUKU DJEMPOL''
(soul, funk, disco, lagu lagu)

Zaterdag: ''SATURDAY NIGHT FEVER''
(pop, soul, funk, disco, lagu lagu, indorock,rock and roll, country)

Zondag: ''ROCK & ROLL - COUNTRY DAY''
(indorock, rock and roll, country)

Met dagelijks spectaculaire Hawaiiaanse, Tahitiaanse en Polynesische dans-shows!

Zie voor meer informatie, het podiumprogramma, adres en de toegangsprijzen; www.pasarfestival.nl

Parkeren kunt u GRATIS op ons parkeerterrein !

Prijs: 7,00 EUR
Pasar Malam    |    Jan Massinkhal

Zie de Flyer

Jan Massinkhal

Nieuwe Dukenburgseweg 5, Nijmegen, The Netherlands
Geef routebeschrijving