Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

WIJ VIEREN 'THE BLUE DIAMONDS', DUS VIER HET MET ONS MEE!

WIJ VIEREN 'THE BLUE DIAMONDS', VIER HET MET ONS MEE!

 web 900 BDC FLYER BLAUW def 1

zie ook:http://theaterproductions.nl/index.html

Op zondag 15 april a.s. zou wijlen Riem de Wolff 75 jaar zijn geworden. Na uiteraard goed overleg met de familie, leek dat ons een mooie dag om op een eervolle manier de muziek te vieren van 'onze' ooit zo wereldbefaamde 'Blue Diamonds'.

Een keur aan prachtige artiesten zullen elk op zijn, haar of hun eigen wijze een muzikale bijdrage leveren.

 

De artiesten op deze middag zijn niemand minder dan Ronnie Tober; Renée & the Alligators; Mr. Massada, Johnny Manuhutu; Aïs Lawalata; Charly Angenois; Marcel Titarsolej; Diana Monoarfa; The Old Blue Diamonds Band; Remy Hansen; Rob Buis; Johnny Valentino; Affinity; Trio Pattiselano;

Programma BDC def 1 900

Het is prachtig om te zien hoe deze groep artiesten hiermee bezig is en dankzij hen mag u rekenen op een mooi en vol programma, met een enorme dosis veelzijdigheid. Riem was het laatste jaar blij en trots op onze geplande theatertour 'The Story of the Blue Diamonds'. Tijdens de vele repetities zei hij regelmatig tegen de hele cast en ik citeer: "Jongens, wat is dit leuk! Een droom komt uit!" Om die reden hebben we voor deze viering ook heel bewust gekozen voor een theater. Uiteraard laten we uit die show heel graag twee showblokjes zien, gepaard gaande met unieke beelden uit de mooie en lange carriëre van Ruud & Riem.

Voor de inwendige mens verzorgt 'Toko C' een heerlijk sateh- en Indosnackbuffet. Zoals jullie wellicht bekend wordt bij Carla en Danny elk stokje sateh persoonlijk op de houtskoolgrill geroosterd.

Practische informatie:

De viering vindt plaats in Theater Harderwijk . Stationslaan 26 . Harderwijk

Het theater gaat open om 12.30 uur en de zaal gaat open om 14.00 u.

Het programma duurt van 14.00-18.00 uur met een pauze van 15.30-16.30 uur.

Een toegangskaart kost € 16,50 p.p. en de kaarten kunt u reserveren door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. uw naam, mobiele nummer en het aantal kaarten.

Op 15 april kunt u tussen 12.30-13.45 uur uw kaarten ophalen & betalen aan de theaterkassa.

Het is natuurlijk heel fijn om te kunnen constateren, dat de kaartverkoop al aardig op gang is gekomen.

Attentie: Zorgt u er wel voor dat u op tijd bent, want zodra het programma begint, zullen de zaaldeuren sluiten. Uiteraard hopen we van harte om deze mooie viering samen met jullie te vieren, dus heel graag tot zondagmiddag 15 april in Theater Harderwijk.